Hoe e-mail handtekening invoeren

Hoe e-mail handtekening invoeren:

Beste collega's,
Eerst en vooral wens ik jullie allemaal een gezond & succesvol nieuw 2020!Tout d'abord, je vous souhaite une très belle année 2020 !

Vanaf nu mogen jullie de nieuwe e-mail handtekening gebruiken. Hierbij ter herinnering een overzicht hoe u deze in uw e-mail moet integreren.Indien u de vorige e-mail handtekening reeds in uw e-mail heeft geïntegreerd, hoeft u niets te doen.Vous pouvez à présent utiliser la nouvelle signature e-mail. Voici un rappel de la façon dont vous devez l'intégrer dans votre e-mail.Si vous avez déjà intégré la signature e-mail précédente dans votre e-mail, vous ne devez plus rien faire.

Open uw emailprogramma en klik op het icoon instellingen.Ouvrez votre programme de messagerie et cliquez sur l'icone  paramètres.

Ga naar de rubriek "handtekeningen" et plaats uw cursor onder uw naam en telefoonnummer en klik op het icoon "afbeelding invoeren"URL te gebruiken voor beeld is https://www.deceunynck.be/sites/default/files/dc_folder/dc.pngVergeet niet wijzigingen op te slaan (helemaal onderaan de pagina)
Allez vers la rubrique "signature" et positionnez le curseur sous votre nom et numéro de téléphone et cliquez sur l'icone "insérer une image"URL pour l'image est https://www.deceunynck.be/sites/default/files/dc_folder/dc.pngN'oubliez pas d' enregistrer les modifications (en bas de la page)
Gelieve ook vanaf nu lettertype "sans serif" te gebruiken.Veuillez également utilser la typo "sans serif".
Aarzel niet me te contacteren indien jullie vragen heeft.N'hésitez pas à me contacter si vous avez des questions.

Ann LOGEL
Communication Manager
Tel: +32 (0)3 870 37 34